ITALIAN DISTRICT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 675 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italian District. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 23:47 I order here regularly but today i got a pizza that diavola that only had toppings on one side. it was soggy and most toppings were squished on one side. Maybe the driver dropped it who knows. https://imgur.com/a/x9ztA2h
26 nov 2022 om 21:53 Pizza was erg slap en had wat langer in de oven mogen staan. Verder was de pizza ook erg nat en druppelde de olie er letterlijk van af. Had wel iets meer verwacht van een pizza van bijna €16. Bezorger was hartstikke vriendelijk en bezorgde snel.
14 nov 2022 om 20:29 Zoals altijd heerlijke pizza en nette bezorging.
8 nov 2022 om 20:09 Pizza was amper lauw. Bezorging zou 30 minuten duren, dat werden er 80. Waardeloos en jammer want eerder bij deze zaak lekkere, warme en snelle pizza gekregen.
11 okt 2022 om 22:07 De bezorger was heel fijn helemaal naar boven gekomen en heeft het sneller dan verwacht bezorgd. De bodem was iets aan de te zwarte kant en helaas was de rucola niet apart meegegeven. Verder zeker een redelijke pizza met veel keuzes!
10 okt 2022 om 21:02 Heerlijke pizza alleen jammer dat hij niet warm was. Zelf maar eventjes gedaan
2 okt 2022 om 20:45 App stopped showing the delivery time after the pizza was ready, which made tracking useless.
27 sep 2022 om 21:24 It took sooo long for it to get delivered! And it was also a but cold
12 sep 2022 om 16:30 Arrogante bezorger. Heb de pizza uiteindelijk niet meer ontvangen. Bezorger wilde niet naar boven komen en had een arrogante houding. Bij de vraag of ik naar boven kwam, reageerde hij meerdere malen dat ik naar beneden moest komen. Was er klaar mee.
3 sep 2022 om 19:28 We gave the order at 15.00 for 16.45 delivery. Pizza came at 17.45. A very bad experience unfortunately. When yhey delivered pizza, we didn’t receive even an apology.
27 aug 2022 om 2:02 De buurman is de beste