ITALIAN DISTRICT

ITALIAN DISTRICT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 578 beoordelingen
26 nov 2021 om 23:27 Totaal 2 uur gewacht op de bezorging. Verkeerde pizza en aangebrand. Volgens mij waren ze het vergeten.
26 nov 2021 om 23:26 Delicious food but nearly two hours before delivery
26 nov 2021 om 22:23 Bezorg tijd duurde langer dan 75min
26 nov 2021 om 21:51 Ik heb lang gewacht (meer dan 90 minuten) en kreeg de verkeerde pizza (op de trap neergegooid). Normaal betere service. Pizza's altijd goed, maar ik moest hier een recensie van maken.
25 nov 2021 om 9:30 Normaal echt fan van jullie maar gisteren was slecht. 1,5 uur wachten en vervolgens een pizza waar de helft van zalm nog rauw is. Dat kunnen jullie beter (weet ik uit ervaring ;). ) foutje kan gebeuren maar hoop dat dit niet nog een keer voorkomt.
19 nov 2021 om 22:14 In the app actual delivery was 30 min. Ended up to be 70 minutes. So, happy i was not in a hurry but I was hoping to hear about the delay! At least the Pizza was of great quality (like always) so hope next time they will be better in communication.
29 okt 2021 om 21:16 Heerlijke pizza en snel bezorgd
29 sep 2021 om 22:36 Food was pretty good but it was cold when it was delivered.
21 sep 2021 om 22:05 Amazing!!! Best pizza I ever had in the Netherlands. Please don’t search anymore, this is our new, trusted pizza supplier in the city, and we won’t order from anywhere else. Order via website for 10% off!!
19 sep 2021 om 19:55 I didn't get my food. After 1.5 hours i called the restaurant who told me they didn't get an order. So hours waiting for nothing, and hopefully my money back some day.
26 aug 2021 om 22:48 De pizza was heerlijk! De bezorging duurde echter wel lang.
10 aug 2021 om 14:07 Best lekker, maar we moesten ook best lang op de bezorging wachten.