ITALIAN DISTRICT

ITALIAN DISTRICT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 619 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italian District. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 6:30 Amazing!
20 mei 2022 om 21:57 Pizza was verbrand. Vooral de randen waren zwart. Het binnen deel hebben we opgegeten maar was ook zwart geblakerd. De bezorger was allerminst vriendelijk en kregen de pizza behoorlijk ‘geklutst’ binnen. Jammer… we bestelden altijd met veel plezier.
20 mei 2022 om 21:44 Het eten was ijskoud! Heel jammer, want had er veel van verwacht en je betaalt er veel voor.
18 mei 2022 om 20:05 Quick delivery and very tasty pizza.
18 mei 2022 om 18:40 Pizza’s waren heeeerlijk
14 mei 2022 om 10:09 Heerlijke pizza’s , aanrader!! Er ging alleen iets fout met adres maar dat lag aan de thuisbezorgd app.
3 mei 2022 om 20:44 best italian pizza in Amsterdam so far
3 mei 2022 om 7:58 Very tasty
21 apr 2022 om 20:30 Heeeeeeerlijke bodem vd pizza!!!! Wij zijn al lang een vaste klant
20 apr 2022 om 11:28 Superlekkere pizza! Lekker deeg en heerlijke verse groenten!
12 apr 2022 om 1:01 Ben niet eens zo van de pizza’s, maar deze was echt lekker. En het was ook heet gearriveerd!
30 mrt 2022 om 22:27 Helemaal goed gedaan. Zowel qua eten als bezorging.